Solfilm

Sol-film til biler er efterhånden blevet et must. Om det er for at beskytte børnene mod de skadelige UV stråler, i varebilen, hvor man vil holde nysgerrige blikke ude, eller de unge som bare ikke kan få ruderne mørke nok, uanset hvad så er en ting helt sikkert, det pynter på bilens udsende.

I 2004 blev det vedtaget at ophæve tidligere krav om minimums lysgennemgang i personbiler bag B-stolpen. Det gælder stadig at der ikke må ”påklæbes film” på ruder, foran B-stolpen.

Vi bruger altid kvalitetsfilm der fås i 4 forskellige lysgennemgange (50/35/20/5%), så der er rig mulighed for at finde en film der passer til deres behov.

Filmen har mange egenskaber. Med de mørke film kan man opnå at nysgerrige blikke holdes ude og chancen for indbrud bliver mindsket betydeligt. De skadelige UV stråler reduceres med helt op til 99%, så passagerer og ikke mindst børn ikke udsættes for skadelige UV-stråler. Varmereduktionen kan især mærkes i biler med A/C, hvor solen ikke giver en ”skæv” temperatur i bilen. Men gør også, at den parkerede bil er mærkbart køligere om sommeren. Solfilmen stabiliserer samtidig ruden således, at der skal mere til for at smadre den.